• DSC 5038
  • functional-3
  • functional-2
  • DSC 4956
  • DSC 5215

Fit Family Centeret

Familie og sundhed i fokus

I et samarbejde af sundhedsprofessionelle er vores mål at sikre og øge sundhed for danske familier. Ved hjælp af fertilitetsbehandling kan vores tiltag for nogen allerede begynde før livets opståen, mens den for andre først banker på senere i livet i form af alt fra træning, jordemoderkonsultationer, babymassage eller kostomlægning.

Der er plads til alle

Fit Family i Aarhus er Skandinaviens første Familie aktivitetscenter, hvor vi tilbyder træning og en række ydelser til gravide og småbørnsfamilier. Vi er ikke et klassisk fitnesscenter, idet vi har valgt at fokusere på fysisk og mental sundhed før, under og efter familiedannelse. Der er plads til familielivet, samtidig med at mor og far kan holde sig sunde og stærke. 

Vi har flere før- og efterfødselshold, kombinerede forældre-børn træningshold, bootcamps, personlig træning, kostvejledning, massage, jordemodersamtaler, coaching, udendørs træningshold, babyhold med sansemotorik, babyrytmik, babymassage, babysvømning, børnehold med dans, gymnastik og masser af tilbud til kvinder med fertilitetsønsker, gravide, nybagte mødre/fædre, både fysisk i centeret i Århus, i Randers Sundhedscenter og online.

Vi er innovative i vores tankegang omkring sundhed for hele familien. Kvalitet, rummelighed og professionel vejledning for alle vores medlemmer er en forudsætning for vores værdier. Vi ønsker at møde vores medlemmer og klienter hvor deres behov er, og skræddersyer vores tilbud derefter.

Faciliteter i Fit Family Aarhus

Vi har følgende faciliteter:

  • Lounge område med mulighed for amning, nyde en kop kaffe og sludre med de andre medlemmer
  • Børneområde med lejetøj, puder, bolde og godt med plads til udfoldelse
  • Omklædning, toilet og pusleplads
  • Holdsal og træningsområde fyldt med funktionelt træningsudstyr. Herunder frivægte, pilatesbolde, pull-up bars, squat rigs, olympisk vægtudstyr, m.m.

Lokation på Fit Family Centeret

  • Bjørnholms Alle 4-6, 8260 Viby

Grundet midlertidigt manglede markering på stedet kan det godt være svært at finde. Kig dog efter vores bannere som er på adressen.

Tider

Centeret vil blive brugt til hold, personlig træning, bootcamps e.l. i følgende tidsrum:

        Hverdage: 06:00 - 21:00

        Weekender: 08:00 - 18:00

Børneområdet er åbent for brug inden for vores åbningstider , og der vil løbende være diverse børnepasnings-events i området:

        Tjek kalender for tidspunkter

        Færden og brug af børneområdet foregår under eget ansvar