Efterfødsel

Det er mange ting der ændrer sig når du bliver forælder. Blandt andet bliver tiden knap, og det handler om planlægning og gode vaner. Vi har sørget for at tilbyde hold og aktiviteter for nybagte forældre – såvel som småbørnsforældre og deres guldklumper, så ingen behøver at gå på kompromi med sundhed og velvære.


 • Personlig træning – Efterfødsel

  I Fit Family Centeret
  Vi tilbyder målrettet træning, designet til dig der lige har født. Din krop har været meget i gennem under graviditeten og fødslen, og der er derfor nogle hensyn der skal tages når du begynder at træne efter din fødsel. Vi er specialiseret på området, og kan derfor tilbyde effektiv, kvalitativ og målrettet træning for dig, der ønsker at blive slankere, sundere og stærkere efter din graviditet. Læs mere om personlig træning, og de forskellige tilbud her

  Online
  Du kan få online personlig træning fra august 2016.
  Mere information følger.

  Book en tid her eller se priserne:
 • Barselscafe

  I Aarhus
  Kom til Babyboom hygge med andre på barsel og med mulighed for jordemoderfaglige råd, vejledning og forskellige emner relateret til barsel. Barselscafen vil finde sted flere forskellige steder i Aarhus.

  Barselscafeen er for gravide, mødre, fædre og babyer – tag evt. mødregruppen med.

  Book en tid her eller se priserne:
 • Efterfødsels-bootcamp

  Efterfødsels-bootcamp – du er kun 8 uger fra dit livs form

  Tidspunkter:
  Mandag/onsdag-hold: kl. 20:00 begge dage.
  Tirsdag/torsdag-hold: kl. 19:30 begge dage.

  Holdopstart
  Mandag/onsdag-hold 08.05.2017 - Sidste tilmeldingsdato: 01.05.2017

  Næste start:
  Tirsdag/torsdag-hold 09.05.2017 - Sidste tilmeldingsdato: 02.05.2017

  Kommende hold:

  Efterfødsels-bootcamp informationshæfte
  ____________________________________________

  En bootcamp for alle mødre som gerne vil blive stærkere, sundere og få mere overskud!
  Under en bootcamp i Fit Family vil du blive presset, motiveret og vejledt af en uddannet og erfaren personlig træner og instruktør. På den måde får du kvalificeret træning igennem hele forløbet som er tilrettelagt med maksimalt udbyttet og sjov for øje. Vi går ind for et udbud af træning som passer alle, og der vil derfor løbende være forskellige typer af bootcamps med forskellig opbygning, træningstema og målsætning.

  Alle bootcamps inkluderer:
  • Generel kostplan
  • Informationsmøde og foredrag om træning og kost
  • Lukket facebookgruppe
  • 2 x 55 min træninger/ugentlig
  • Før – efter billeder
  • Vejning og måling

  Du kan forvente:
  • At tabe både cm og fedt
  • At blive stærkere
  • At få bedre kondition
  • At blive strammet op
  • At få mere overskud og energi
  • At få bedre kostvaner
  • At have korrekt udførelse og teknik i dine øvelser
  • Og ikke mindst.. blive sundere!

  En bootcamp varer i 8 uger, og der er max 8 deltagere per hold, hvilket sikrer dig individuel sparring og personlig udvikling.

  Kommende bootcamps:
  Graviditets-bootcamp
  Styrke-bootcamp
  Konditions-bootcamp

  Her kan du se priser eller besøge webshoppen for køb (tilmelding foregår automatisk ved køb):
 • Mødregruppetræning

  I Aarhus
  Vi tilbyder mødregruppe træning i vores center, samt hjemme ved jer. Mødregruppe træning består af 90 min træning sammen med babyerne, hvor din mødregruppe eksklusivt har tilgang til træning med én af vores kompetente undervisere, og hvor I er garanteret sved på banden og højt humør. Hvis man ønsker at have mødregruppe træning fast med sin mødregruppe, kan I investere i et fast forløb over 6 eller 10 mdr, hvor I mødes til træning én gang i måneden. Se mere om muligheder og book en tid her:

  Book en tid her eller se priserne:
 • Amme hjælp

  I Fit Family Centeret
  Hvis du oplever udfordring ved amning eller er i tvivl om din amning fungerer optimalt, kan du booke en tid til en ammevejleder, der vurderer din amning og giver dig gode råd og vejledning til at forbedre ammestillinger, øge mælkeproduktionen, og give dig den ro og viden du har brug for, for at få en flow i din amning. Din ammehjælper kommer gerne hjem til dig, i dine trygge omgivelser.

  Hvis du ønsker mere generel information om amning, udmalkning, mælkeproduktion, ammestillinger, sutteteknik mm. kan du booke en tid til ammeworkshop i vores lokaler. Vi afholder ammeworksom én gang i mdr. se hvornår det næste workshop er, og tilmeld dig.

  Book en tid her eller se priserne:
 • Babymassage

  I Fit Family Centeret
  Babymassagen vil altid foregå på barnets præmisser og derfor kan massagens varighed varierer. Børn der modtager massage føler større tryghed og nærhed og bliver mere rolige. Massagen er en stor sanseoplevelse og giver dit barn en øget kropsbevidsthed. Babymassage kan varmt anbefales til alle babyer og især urolige babyer samt babyer med fordøjelsesproblematik og søvnbesvær.

  Babymassagen indledes altid med en forberedende samtale for pårørende til Jeres baby med henblik på at vurdering af barnets trivsel, eventuelle hensyn der skal tages, samt hvis der er særlige ønsker barnet skal have hjælp til gennem massagen.

  Book en tid her eller se priserne:


Familie og eftergraviditetsspecifikke hold

Fit Family Kombi
Holdet hvor i som familie kan tilbringe tid sammen. Holdet kombinerer træning med baby/børn og forældre. Både mor og far bliver udfordret på udholdenhed, styrke og kondition, samtidig med at baby/børn er en del af træningen, på en sjov og lærerig måde. Her kan både babyer og rollinger være med, og der er masse af sjove og udfordrende øvelser for hele familien under hele timen

Fit Mamas
Fit Mamas er et træningshold for dig der er blevet mor og ønsker at have baby med under træning. Dette giver dig mulighed for at prioritere en sund og aktiv hverdag som nybagt mor. Timen byder på forskellige øvelser der er med til at styrke hele kroppen efter fødslen. Vi bruger babyerne som redskab, og hvis de sover, bytter vi de ud med fitnessudstyr. Vi træner både funktionel styrketræning, balance, udholdenhed og kondition. Vi tilrettelægger træningen efter niveau og skader/skavanker. Du kommer til at tilbringe aktiv tid sammen med dit barn og lære andre mødre og deres babyer at kende.

Holdet henvender sig til mødre der har født inden for det sidste år. Du kan være med, ny som øvet, da alle øvelser bliver tilrettelagt den enkeltes niveau.

Fit Papas: Baby - 0-1år
Træning for fædre og deres babyer. Lad mor tage en slapper, tag baby under armen og nyd en omgang træning sammen. Holdet fungerer på samme måde som Fit Mamas, blot med fædre og deres baby som omdrejningspunkt. 

Fit Papas: Baby - 2-5år
Træning for en forældre og et barn (fra 1-5 år) der byder på en times ”vild” leg, hvor vi fokuserer på at udfordre alle parter med både sjove og styrkebetingede øvelser, som giver rig mulighed for at styrke relationen mellem forældre og barn gennem leg og træning.

Babyjogging
Tag dit barn/baby med i en babyjogger, og kom ud sammen med andre mødre/fædre og få testet din kondition. Løbet foregår i naturens omgivelser, og starter og slutter ved fit family.

Dans: Kombi
Mor og/eller far til dans med de små. Timen byder på dans inspireret af hip, hop, latin, børnedans og fridans, og indholdet varierer fra hver time. Sjov og effektiv træning for de voksne, og rytmisk udfoldelse for børnene.

Bækkenbundstræning
Et quick hold for gravide og nybagte mødre, der træner den forsømte bækkenbund grundigt igennem, så du kan tage hjem med god samvittighed. Der vil under timen blive snakket om bækkenbunden og dens betydning, samt grundig instruktion og udførelse af forskellige bækkenbundsøvelser.

Børne og babyhold

Fit Baby - 0-1 år
Et blidt sansemotorisk hold for babyer. Dette er et tilbud til dig der som forældre gerne vil stimulere dit barn gennem sansemotoriske øvelser. Holdet vil foregå i et stille og roligt tempo og på babys præmisser. Vi anvender forskellige redskaber i løbet af timen.

Fit toddler - 1-2 år
Et hold for piger og drenge mellem 1-2 år der gerne vil brænde noget krudt af. Holdets indhold vil variere fra gang til gang men vil tage udgangspunkt i leg, dans og gymnastik. Vi starter og afslutter altid med en fælles samling.

Fit toddler - 2-4 år
Et hold for piger og drenge mellem 2-4 år der gerne vil brænde noget krudt af. Holdets indhold vil variere fra gang til gang men vil tage udgangspunkt i leg, dans og gymnastik. Vi starter og afslutter altid med en fælles samling.

Børneyoga 2-5 år
Yoga for børn. Giver børn mulighed for at udfolde sig selv og deres motorik ved at lægge op til fri bevægelse af øvelser der ligger naturligt for børn.

Babymassage 0-1 år
Babymassage er en time hvor du og din baby knytter et stærkt bånd og hvor du lærer det grundlæggende omkring din babys krop og nærer den gennem berøring og samspil.

Babyrytmik - 0-1½ år
Rytmik er et hold hvor du og din baby udforsker musikkens verden med hjælp fra rytmisk udstyr.

Tilmeld dig et hold her:
Babymassage2
Barselscafe
Fit Mamas
Fitpapasborn
Forside Slide
Forsidebillede
Jhghjk
Mødregruppe
Powerwalk2
Shutterstock 289939298
Babymassage
Hgfhfg
Jh
Leg Børn
Shutterstock 268730312
Shutterstock 273484997
Shutterstock 274638083
Shutterstock 88373251