Fertilitet

Hos Fit Family vil du modtage moderne og banebrydende behandling på forkant med den nyeste forskning indenfor kostens og vores livstils betydning for fertilitet. I samarbejde med fertilitetsklinikken Ciconia er vores mål at hæve succesraten for fertilitetsbehandling til nye højder, og vi er godt i gang. Fit Family tilbyder en række ydelser og forløb der giver dig en større chance for at blive gravid – naturligt, hvor kroppen er i trivsel. Vores forløb er både effektive for klienter som ikke har modtaget nogen form for medicinsk fertilitetsbehandling, og ligeledes klienter som har gennemgået, eller sideløbende gennemgår behandling på en fertilitetsklinik.

 • Fertilitetsforløb

  Fertilitet via kost- og vaneændring
  Forskning viser at kost og fertilitet hænger sammen og at ernæring er essentielt for optimal frugtbarhed. Hvilken kost der passer dine behov, bliver nøje vurderet, og derefter implementeret i din livsstil. Hvis du har PCO er der forskellige metoder der viser sig meget effektive for at øge fertiliteten blandt diagnosticerede. Din ernæring er væsentlig og kan gøre en forskel fordi de forskellige fødevarer indeholder vitaminer mineraler og andre komponenter som, ved indtagelse, sætter i gang en biokemisk reaktion der spiller en rolle for hormonsystemet, som har stor indflydelse på din fertiliet. En vellykket kostomlægning kræver specialiseret viden, og korrekt kostsammensætning til den individuelle klient. Dét er noget vores ernæringsfysiolg fokuserer på i vores komplette fertilitetsforløb. Vores fertilitetsforløb har en succes rate på 71% - dobbelt så højt som de danske fertilitetsklinikker.

  Forløbene er omfattende og det kræver vilje og gåpåmod. Resultatet vil være en kost der er specialdesignet til dig, din krop og dine behov. Du vil undervejs have konstant tilgang til din ernæringsfysiolog for vejledning, motivation, reflekterende samtale, osv. Vi har en yderst høj succesrate på vores kostforløb.

  Fit Family og Maria Dior samarbejder med Ciconia Fertilitetsklinik.


  Du kan læse mere om forløbene i informationshæftet nedenfor.
  Fertilitetsforløbs-informationshæfte

  Vi kan hjælpe dig der:
  • Er uforklarlig barnløs
  • Har PCO/PCOS
  • Har endometriose
  • Er enlig eller lesbisk
  • Har fået besked om at tabe dig i forbindelse med fertilitetsforløb ved en fertilitetsklinik
  • Har nedsat sædkvalitet
  • Har nedsat æg kvalitet
  • Får behandling ved en fertilitetsklinik og ønsker at øge dine chancer yderligere
  • Har forsøgt i mere end 6 mdr med at blive gravid
  • Ønsker at give din krop de bedste vilkår for en sund graviditet

  Vær opmærksom på at vi ofte har venteliste på vores fertilitetsforløb på ligefod med vores kostforløb. For at høre mere om forløbene kan du kontakte os for en uforpligtende samtale.

  Book en tid her eller se priserne:
 • Fertilitets e-bog

  Sådan booster du din fertilitet
  Få fingrene i den lækre e-bog skrevet af fertilitetspecialist Maria Dior. Bogen indeholder 150 sider med al information du skal bruge for at vide mere om hvordan kosten – og andre faktorer spiller en stor rolle for din fertilitet, hvordan du kan ændre dine madvaner, hvordan dit hormonsystem fungerer og hvilke behandlingsmetoder du kan anvende – naturligt og ved behandlig på klinikker. Når du investerer i e-bogen får du dessuden en kostkonsultation med til en værdi af 1250 kr! Invester nu

  Book en tid her eller se priserne:
 • Fertilitetsyoga

  I Fit Family Centeret
  Vores yoga instruktør har viden og erfaring med yogametoder der har vist sig at øge dine chancer for at blive gravid. Ved at booke en tid til fertilitetsyoga, mødes du alene (eller med din partner) til 90-120 min personlig gennemgang af de forskellige fertilitetsfremmende yogaøvelser, og får et skræddersyet program med hjem efterfølgende.

  Online
  Kommer snart!

  Vi arbejder på at udarbejde et online fertilitetsyoga forløb, hvor du kan logge ind og få tilgang til 12 sessioner fertilitetsyoga fra din computer eller tablet.

  For at få mere information om hvornår vi lancerer produktet, kan du følge med på vores facebook side eller tilmelde dig vores nyhedsbrev.
 • Personlig træning - Fertilitet

  I Fit Family Centeret
  Træning har stor betydning på din fertilitet. Tung styrketræning og moderat cardiotræning har vist sig meget effektiv i behandling af ufrivillig barnløshed, sammen med fertilitetsyoga.

  Du kan få personlig træning med mhp. øget fertilitet og en bedre blodgennemstrømning til de reproduktive organer, ved fit family. Vores personlige træner Maria Dior har specialiseret sig indenfor træning for øget fertilitet, og har lang erfaring og fremragende resultater med i tasken.

  Online
  Kommer snart!

  Vi er ved at udarbejde et program der kan investeres i på vores hjemmeside, så du kan træne fertilitetboostende træning lige når og hvor det passer dig.

  Følg med på vores facebookside eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at blive opdateret om hvornår du kan få fingrene i den nye, kommende produkt.

  Book en tid her eller se priserne: