Generelt

 • Personlig træning

  I Fit Family Centeret
  Vi tilbyder personlig træning for alle der gerne vil nå sit mål, og som ønsker at være en sundere, stærkere, hurtigere og gladere version af sig selv. Personlig træning er meget effektivt, og du er sikret korrekt teknik af udførelse af øvelser, et specialdesignet træningsforløb der er tilrettelagt dig, dine mål, udfordringer og ønsker. Vi fokuserer på at ændre vaner for et varigt resultat, og klæder dig på til at kunne vedligeholde dine resultater efter dit forløb.

  Personlig træning ved os er bestemt noget der rykker!

  Online:
  Kommer snart!

  Vi arbejder på vores helt nye koncept; online personlig træning, der indeholder øvelser, videoer og programmer for begyndere, motionister og atleter. Du får tilgang til alt materiale online, så du kan træne lige præcis hvor og hvornår det passer dig!

  Følg os på facebook eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at blive opdateret på, hvornår det nye forløb er klart til dig!

  Book en tid her eller se priserne:
 • Massage

  I Fit Family Centeret
  Vi tilbyder forskellige forme for massage. Du kan have gavn af massage hvis du;
  • Har spændinger i nakke og skuldre
  • Har smerter i sener og led
  • Lider af stress
  • Har skader/skavanker
  • Lider af spændingshovedpine
  • Lige har født
  • Ønsker at forkæle din krop
  • Ønsker at være gravid

  Vi tilbyder;
  • Ayurveda massage
  • Fysiokirurkisk sports massage
  • Triggerpoint massage
  • Aroma massage

  Book en tid her eller se priserne:
 • Bootcamps

  I Fit Family Centeret
  Vil du gerne have følelsen af at være til personlig træning, med hvor der stadig er andre holddeltagere med samme mål som dig? Vil du pushes til at yde mere under din træning, og øsker du at bliver slankere, stærkere, hurtigere og bedre? Så skal du tilmelde dig vores populære bootcamps! 8 uger, 2 træninger i ugen, en personlig træner, max 8 deltagere, fedtprocentmåling, kostplan, foredrag, og meget mere.

  Under en bootcamp i Fit Family vil du blive presset, motiveret og vejledt af en uddannet og erfaren personlig træner og instruktør. På den måde får du kvalificeret træning igennem hele forløbet som er tilrettelagt med maksimalt udbyttet og sjov for øje. Vi går ind for et udbud af træning som passer alle, og der vil derfor løbende være forskellige typer af bootcamps med forskellig opbygning, træningstema og målsætning.

  Alle bootcamps inkluderer:
  • Generel kostplan
  • Informationsmøde og foredrag om træning og kost
  • Lukket facebookgruppe
  • 2 x 55 min træninger/ugentlig
  • Før – efter billeder
  • Vejning og måling

  Du kan forvente:
  • At tabe både cm og fedt
  • At blive stærkere
  • At få bedre kondition
  • At blive strammet op
  • At få mere overskud og energi
  • At få bedre kostvaner
  • At have korrekt udførelse og teknik i dine øvelser
  • Og ikke mindst.. blive sundere!

  En bootcamp varer i 8 uger, og der er max 8 deltagere per hold, hvilket sikrer dig individuel sparring og personlig udvikling.

  Find datoer for opstart og bootcampen der netop passer dig her.

  Her kan du se priser eller besøge webshoppen for køb (tilmelding foregår automatisk ved køb):
 • Kostvejledning og -forløb

  Vores kostvejledning og kostforløb rækker fra korte konsultationer til omfattende forløb så både små og store problematikker kan håndteres på effektiv vis. Uanset behovet kan du altid regne med at du vil behandlet af en af vores uddannede ernæringsfysiologier, og imellem os bestræber vi os på at favne så bredt som muligt med vores ekspertise. En uddannet ernæringsfysiolog vil både have kompetencer inden for ernæring og kost, men også kommunikation og psykologi som gør det muligt at takle vaneændring på den helt optimale måde. Vi har en stor og bred vifte af erfaring at trække på igennem arbejde med fertilitetsklienter, vægttabsklienter, sportsfolk, folk med ønske om livsstilændring og folk med særlige lidelser.

  Er du i tvivl om hvad der bedst ville passe dig og dine behov, er du altid velkommen til at tage kontakt for en uforpligtende samtale.

  Kostforløb: Kostomlægning på den strukturerede og effektive måde
  Vi tilbyder markedets bedste kostforløb, idet de effektivt tager udgangspunkt i den enkeltes problemstilling, i stedet for at være generisk og blot fungere som symptombehandlig, som så mange kostforløb og ”kure” gør. Vi arbejder med det mentale, såvel som de fysiske udfordringer der ofte ligger i vejen for at ændre sin livsstil, og holde fast i de nye vaner.

  Forløbene er omfattende og det kræver vilje og gåpåmod. Resultatet vil være en kost der er specialdesignet til dig, din krop og dine behov. Du vil undervejs have konstant tilgang til din ernæringsfysiolog for vejledning, motivation, reflekterende samtale, osv. Vi har en yderst høj succesrate på vores kostforløb.

  Vær opmærksom på at vi ofte har venteliste på vores kostforløb på ligefod med vores fertilitetsforløb. For at høre mere om forløbene kan du kontakte os for en uforpligtende samtale.

  Kostvejledning: I Fit Family Centeret og telefonisk
  Kostvejledning er gavnligt hvis du ønsker at få mere viden omkring kostens rolle og hvilke ændringer du kan gøre for at spise mere optimalt. Vi gennemgår din nuværende kost og vurdere hvilke fødevarer der ikke er ideelle for dig, samtidig med at vi definerer dit mål og finder løsninger på dine udfordringer.

  Book en tid her eller se priserne:
 • Vægttabsgrupper

  I Fit Family Centeret
  Vi tilbyder vægttabsgrupper med max 20 deltagere per hold. Vi mødes 1 x ugen og bliver vejet, og får målt fedtprocent og kropsmål. Udover det taler din vægttabsvejleder om motivation, udfordringer, og der er mulighed for at sparre med de andre mennesker i din gruppe. Du får tilgang til den lukkede gruppe på facebook, hvor du er del af et støttende netværk. Et forløb varer i 8 uger.

  Book en tid her eller se priserne:
 • Træningsprogram

  Så der er styr på træningen
  Baseret på krop og dine fremtidige mål vil et træningsprogram blive skræddersyet til dig.

  Book en tid her eller se priserne:
 • Forløb og events

  Der vil løbene være diverse forløb, events, tilmeldingshold og foredrag.
  Følg os på facebook eller følg med her på siden for at få de nyeste nyheder og blive konstant opdateret på hvad der rykker sig!

  Her kan du se priser eller besøge webshoppen for køb (tilmelding foregår automatisk ved køb):


Udsnit af holdene i Fit Family Centeret

Yoga
Yoga byder på dynamiske og statiske stræk, styrkende poseringer, indre balance og ro og vejrtræknings øvelser.

Mindfulness
Et hold hvor vi fokuserer på indre ro, fokus og vitalitet. Mindfulness handler om nærvær med sit indre, og at opnå fuld opmærksomhed og tilstedeværelse i nuet. Her observeres følelses- og tankeprocesser med indblik og forståelse som foremål.

Stram-op
Et klasisk hold der indebærer styrke-relaterede øvelser såsom squat, pushups, situps mm. Der laves øvelser efter et forudbestemt program hvor hele kroppen kommer i gang.

TRX
TRX indeholder effektiv træning med egen kropsvægt i forbindelse med brugen af en TRX-slynge. Du træner styrke, mobilitet, stabilitet og coretræning.

Styrke
Styrke er et hold hvor vi laver forskellige styrkeøvelser for hele kroppen, og hvor du har mulighed for at justere vægt og øvelser efter egen kapacitet. Der er forskelligt program hver time, så der er masser af inspiration at hente til alle øvelser. Vi bruger naturligvis frivægstudstyr. Instruktøren demostrerer alle øvelser og bruger derefter tid på at rette teknik og motivere alle deltagere.

Functional
Funktional minder meget om generel crossfit træning, men er lidt mere blid, og mindst lige så sjovt og effektivt. Der arbejdes i både stationer, med sessioner og med enkelte øvelser. Det er helt sikkert noget for dig der er til høj puls og styrke på samme tid.

HIIT
Få pulsen op, i en kort og intensiv træningstime med intervaltræning og funktionelle øvelser.

Løb
Vi løber udenfor i de dejlige områder ved Fit Family Centeret. Du kan løbe med dit barn i en løbevogn, eller deltage på holdet alene. Vores løbetræner sætter tempoet efter holdet, og der laves styrkeøvelser undervejs i løberuten. Der vil løbende være forskellige temaer og varrierende mål for timerne.

Dans
Vi tilbyder dans for de voksne, hvor dejlige rytmer sætte agendaen for bevægelsesmønstret. De er trin du kan følge med til, også selvom du ikke er en dansedronning. Timerne varierer fra gang til gang.

Quick core
En effektiv halv time med coreøvelser for at styrke de stabiliserende muskelgrupper i kroppen.

Tilmeld dig et hold her:
Bootcamp
Daddytime
Gdh
Hgf
Hold
Iuyi
Kost
Kost2
Shutterstock 207558619
Shutterstock 220348633