Graviditet

Det kan være uoverskueligt at vide hvad man må – og ikke må under en graviditet. Vi har derfor samlet rigtig mange tilbud til dig der er gravid, så du kan nyde din graviditet med styrke, vitalitet og overskud, og bruge din energi på at forberede dig til det nye liv der venter forud.


 • Personlig træning - Graviditet

  I Fit Family Centeret
  Når du er gravid, kan det være svært – og tilmed uoverskueligt at finde rundt i de forskellige anbefalinger der er i forhold til træning under graviditeten. Maria Dior har et udvidet speciale inden for træning under graviditeten. Vi tilbyder træning til gravide; både dig der aldrig før har dyrket motion, og dig der har dyrket meget motion, personlig træning under trygge omgivelser med yderst kompetente undervisere. Personlig træning under graviditeten kan reducere komplikationer graviditet og fødsel, øge overskud og nedsætte ricisi for svangerskabsdiabetes, bækkenløsning, lænderygsproblematikker og andre graviditetsgener.

  Vi har forskellige tilbud og løsninger – skræddersyet til dig.

  Ønsker du at holde dig sund og stærk igennem din graviditet? – book din tid nu, og kom godt igang.

  Online:
  Kommer snart!

  Vi arbejder på vores helt nye koncept; online graviditets træning, der indeholder øvelser, videoer og programmer for begyndere, motionister og atleter, opdelt i de 3 graviditets trimestre. Du får tilgang til alt materiale online, så du kan træne lige præcis hvor og hvornår det passer dig!

  Følg os på facebook eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at blive opdateret på, hvornår det nye forløb er klart til dig! forløb er klart til dig!

  Book en tid her eller se priserne:
 • Fødselshjælper

  For den støtte der er brug for
  Vi tilbyder fødselshjælpere (også kendt som doula) i Fit Family. En fødselshjælper er en der følger dig i det sidste trimester, lærer dig vejrtrækningsteknikker og coacher dig igennem dine tanker omkring fødslen. Når det er tid, kommer din fødselshjælper med til din fødsel, om du skal føde derhjemme eller på hospitalet. En fødselshjælper guider dig igennem de anvendte teknikker, og hjælper dig med at håndtere fødslen på bedst mulig vis. Der er flere og flere, der vælger at have sin helt egen fødselscoach med til den store dag, og med god grund.

  For mere information om vores fødselshjælper tilbud kan du kontakte os her for en uforpligtende og afklarende samtale.

  Book en tid her eller se priserne:
 • Aktiv fødselsforløb - fødselsforberedelse

  I Fit Family Centeret
  Det skaber tryghed at vide, hvad der sker med kroppen under graviditet og fødsel, samt hvordan du kan arbejde aktivt med veerne under fødslen. Få hjælp, støtte og vejledning til hvordan du og din partner kan få den bedst mulige fødselsoplevelse vha. Aktiv fødsel og hensigtsmæssig vejrtrækning.

  Undervisningen henvender sig både til førstegangs- og fleregangsfødende, der ønsker viden om fødselsprocessen, vejrtrækning, afspænding, smertelindring, føde-hvilestillinger og partners rolle under fødslen. Der tilrettelægges med udgangspunkt i deltagernes behov, kombineret med en jordemoderfaglig og coachinspireret tilgang.

  Fødselsforberedelsen kan foregå i gruppe, individuelt og for par. Pris afhænger af varighed og deltagertal.
  Ring og få tilbud på et skræddersyet kursus, der passer netop til dit/jeres behov, så du/I er bedst muligt rustet til fødslen.

  Personlig
  Et personligt fødselsforløb er til dig der har bekymringer for fødslen, eller dig der oplevet en hård fødsel tidligere. Forløbet tager højde for dig og dine individuelle behov som fødende, og bygger på teorier der gør det nemmere for dig at håndtere fødslen - også hvis der skulle opstå komplikationer. Du lærer at anvende fysisk aktive teknikker, der hjælper dit barn ned i bækkenet, og du lærer at arbejde med veerne mere effektivt for at undgå at din fødsel trækker ud og bliver for krævende. Endvidere får du coaching optil fødslen, og en dybere forståelse for vigtigheden af korrekt vejrtrækning under de forskellige fødselsfaser. Vi designer din personlige fødselsplan, og sørger for at have talt alle dine ønsker og forestillinger godt igennem.

  Gruppe
  Aktiv fødselsforløb – gruppe, er for dig, der ønsker at lære om de effektive teknikker, som gør det nemmere for dig, at håndtere fødslen og smerterne. Du får redskaber til hvordan du arbejder bedst med veerne, og lærer aktive fødselsteknikker der er vist at reducere risici for komplikationer og akut kejsersnit. Vi arbejder i gruppe med andre gravide, og der bliver undervist i fysiske øvelser, vejrtrækningstekninkker og de mentale barrierer, der kan gøre fødslen svær og uoverskuelig. Herudover får du undervisningsmateriale, hvor du kan gennemgå det hele igen og igen - optil den store dag. Læs mere om forløbet her

  Online:
  Kommer snart!

  Vi arbejder på vores online udgave af det populære aktiv fødselsforløb. Forløbet er opdelt i moduler, og du vælger selv hvor og hvornår du vil se modulerne. Det giver dig en chance for at forberede dig godt til din fødsel og giver dig nogle konkrete redskaber og opgaver du kan arbejde med forinden, både fysisk og mentalt, for at få den bedste fødselsoplevelse du kunne tænke dig.

  Følg os på facebook eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for, at blive opdateret om hvornår det nye forløb er klar til dig.

  Book en tid her eller se priserne:
 • Graviditetsyoga

  I Fit Family Centeret
  Vores dygtige yogainstruktør står klar til at guide dig igennem 90-120 min. personlig yoga, der tager højde for din graviditet & dit udgangspunk, og eventuelle skader/smerter, for at forbedre din krops tilstand og give dig fornyet energi og styrke under din graviditet. Du får et program med hjem efterfølgende, så du kan lave øvelserne lige præcis hvor og hvornår det passer dig

  Online
  Kommer snart!

  Vi er i fuld gang med at udarbejde et online yogaforløb til gravide. Forløbet vil byde på 12 forskellige sessioner til dig, som du trygt kan lave under din graviditet for at reducere risici for komplikationer og for at holde din krop sund og fit til den kommende fødsel, og bagefter.

  Følg os på facebook eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få information om hvornår produktet er klart.

  Book en tid her eller se priserne:


Graviditetsspecifikke hold i Fit Family Centeret

Fit Moms 2 be
Holdet for gravide der vil styrke kroppen blive klar til fødslen og tiden derefter. Under graviditeten er mange usikre på hvad de må lave af motion, hvor ofte de må træne og hvordan det skal føles i kroppen. På dette hold vil du med hjælp fra en erfaren og kompetent instruktør blive guidet gennem en funktionel og effektiv træning der på samme tid er sjov og varierende. Alle gravide er velkomne på dette hold og der vil blive taget individuelle hensyn. Der er ingen krav til tidligere træningserfaring, form, skader, længde i graviditet osv.

Graviditetsyoga
En yoga-time for gravide der fokuserer særligt på bækken og lænd, og som blidgør dine sener og led og giver ro og energi. Den perfekte vejrtrækningstræning som forberedelse til fødslen.

Mindfulness
Et hold hvor vi fokuserer på indre ro, fokus og vitalitet. Mindfulness handler om nærvær med sit indre, og at opnå fuld opmærksomhed og tilstedeværelse i nuet. Her observeres følelses- og tankeprocesser med indblik og forståelse som formål.

Bækkenbundstræning
Et quick hold for gravide og nybagte mødre, der træner den forsømte bækkenbund grundigt igennem, så du kan tage hjem med god samvittighed. Der vil under timen blive snakket om bækkenbunden og dens betydning, samt grundig instruktion og udførelse af forskellige bækkenbundsøvelser.

Tilmeld dig et hold her:
Fødselshjælper
Graviditets Program Online
Grvaidyoga
Personli Træning Gravid
Shutterstock 267686969
Shutterstock 309156773